www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 1 de juliol del 2011

David Moner, un bocamoll al front de la UFEC (... 3)

   El president de la Unió de    Federacions Esportives de    Catalunya (UFEC), David    Moner, qualifica l'actual    membre de CiU i president de    la Taula Assesora de l'Esport    Català, Josep Maldonado,    com «l'autèntic càncer de la    Secretaria General de    l'Esport». En declaracions a    Cugat.cat, Moner ha explicat que Maldonado ha volgut impulsar una candidatura per presidir la UFEC, però s'ha quedat sense cap suport.

Després de ser reelegit com a president de la UFEC en ser l'única candidatura que s'ha presentat, David Moner ha repassat l'actualitat de l'esport català en una entrevista a Cugat.cat. Moner s'ha mostrat molt crític amb Josep Maldonado.

Maldonado «només es dedica a fer-se fotos cada dia per aparèixer als mitjans», afirma Moner. També l'ha definit com el pitjor Secretari General de l'Esport ens els 20 mesos que va estar en el càrrec. El president de la UFEC també s'ha queixat de les retallades que patirà l'esport català i que podria situar-se en una baixada del 15% de les subvencions que rebien de la Secretaria General de l'Esport. Moner creu que s'ha de rectificar aquesta decisió que s'ha pres ràpid i sense tenir en compte les federacions.

Moner també ha parlat del nou mòdul del CAR que gestionarà la seva entitat durant els propers 20 anys. Moner ha avançat que volen anomenar Esport Samaranch Center aquest nou espai i que podria ser una realitat a finals de setembre.

Clica per veure la notícia original (22-06-2011)




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)