www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 29 de juliol del 2011

Dani Ballart (ex-waterpolista del CN Barcelona) “ensenyarà” waterpolo a partir d’ara

Un dels històrics del waterpolo espanyol, Dani Ballart, anuncia que es retira

   “Començo un somni. El somni    d’ensenyar waterpolo”.

   Aquestes han estat algunes    de les paraules de comiat de    Dani Ballart del món    professional. Amb 38 anys ha    plegat de la pràctica esportiva i    aquest dijous, a les    instal·lacions del CN Sabadell,    ho ha anunciat. A diferència d’altres adéus ha estat molt plàcid, perquè Ballart torna a casa, com ha dit, per exercir de director tècnic del club vallesà.

El que ha estat jugador del CE Mediterrani fins aquesta temporada ha declarat que el CN Sabadell “em posa a les meves tornar tot el que el waterpolo m’ha donat, que no és poc”. Tota una declaració d’intencions. Amb aquesta empenta ha endegat el projecte, del qual de moment no s’ha volgut marcar objectius.

Enrere ha deixat, entre d’altres, un or olímpic (Atlanta ’96), dos campionats del món (Austràlia ’98 i Japó ’01) i dues lligues amb el CN Barcelona.

Dani Ballart, 518 vegades internacional amb la selecció, representa l'últim exponent de la generació d'or del waterpolo espanyol després de les retirades de tots els seus excompanys. També va ser directiu de l'Espanyol fins al 2009.

Clica per veure la notícia original (21-07-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)