www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 7 de juliol del 2011

L'Atlètic Barceloneta (també el CN Barcelona) renuncia a disputar la Lliga Europea per motius econòmics

   El club barceloní, campió    de les últimes sis lligues    de la Divisió d'Honor de    waterpolo, ha hagut de    renunciar a disputar la    Lliga Europea per motius    econòmics.

   A més, els jugadors de    l'equip mariner s'han hagut de rebaixar considerablement el sou, i la retallada de pressupost també suposarà la marxa de dos referents de l'equip, Albert Español i Marc Minguell.

La crisi en el club va més enllà i també el segon equip, el Barceloneta B, no podrà jugar a la Primera Divisió. El club que presideix Julián García espera millorar la seva situació, sobretot de cara al 2013, any del centenari de l'entitat.

La temporada que ve no hi haurà cap equip català a les competicions europees de waterpolo masculí: el CN Barcelona, el CN Terrassa i el Mataró també hi han renunciat per motius econòmics.

Clica per veure l'article original (01-07-2011)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)