www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 9 de setembre del 2011

Neda Marcelona, una oportunitat única per nedar en aigües obertes a Barcelona

Es tracta d'una travessa no competitiva de 5.700 metres de recorregut que començarà a la platja de Sant Sebastià i acabarà a la zona de banys del parc del Fòrum. Allà començaran tres travesses populars més: de 800 metres, de 400 metres, i una de destinada a infants de 6 a 16 anys.

Clica per a engrandir
El proper diumenge, 11 de setembre, tindrà lloc per primera vegada en  aigües de Barcelona Neda Marcelona, un nou esdeveniment que ofereix l'oportunitat de travessar el mar de la ciutat catalana de manera no competitiva i al llarg de 5.700 metres.

La travessa començarà a la platja de Sant Sebastià, davant de l'Hotel Vela,  a les 9.00 hores, i acabarà a la zona  de banys del parc del Fòrum, just a sota de la placa fotovoltaica.

En el recorregut els participants passaran davant d’alguns dels edificis que formen la silueta urbana característica de la ciutat catalana: la Torre de Sant Sebastià, la Torre del Gas, la Vila Olímpica, el nou edifici de Gas Natural, la Torre Agbar, la Sagrada Família i el nou barri de Diagonal Mar. Tot això, amb Collserola i el Tibidabo de fons.

  El mateix dia, i després   del Neda Marcelona,   també tindrà lloc "Nedem   plegats", una travessa   popular de 400 i 800   metres, i una altra per a   nens i nenes de 6 a 16   anys, a la zona de banys   del parc del Fòrum.
  Les inscripcions per participar en aquestes travesses es poden tramitar des del web oficial de Neda Marcelona

Aquesta gran festa de la natació en aigües obertes de Barcelona l'organitza Neda el Món i l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i hi col·laboren la Federació Catalana de Natació, el Centre Internacional de Vela de Catalunya, el Centre Municipal de Vela, o els ports del Fòrum i Olímpic, entre altres col·laboradors.

Clica per llegir la notícia original (06-09-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)