www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 1 d’agost del 2008

Grup de socis/ies del CNB en peu de guerra

Els conductors del bus no paren a la parada del Club Natació Barcelona

-Els socis es queixen que no sempre s'aturen.
-Han presentat diferents queixes i els han arribat a dir que ja saben que això passa.
-Recullen firmes per enviar a TMB.


Un grup de socis del Club Natació Barcelona estan en peu de guerra. Estan farts d'esperar uns autobusos que, quan arriben, no sempre s'aturen.


A més a més, a la parada que hi ha davant del centre i on s'indica que s'han de parar els busos de les línies 17, 39 i 64, no hi ha cap seient que els faci més lleuger el pas del temps.

Els afectats afirmen que han presentat vàries queixes al 010 i a TMB. I, segons ha explicat a 20 minutos una de les afectades, Susana Pujol, de vegades "no fa falta ni explicar tot el problema. Molts cops ens han respost que ja saben de què va".

Ella ha trucat dos cops al telèfon d'informació municipal i a l'empresa de transports, però "no he rebut cap resposta", es lamenta.

Estan recollint firmes

Segons relaten, l'autobús que menys s'atura és el 64. "Ens fan un gest amb la mà i marxen", diu Pujol. La tensió ha arribat a tal punt que, fa un parell de setmanes, la gent que esperava es va plantar davant del vehicle, en marxa, per obligar-lo a parar.

Ara han iniciat una nova protesta: estan recollint signatures. Van començar ahir i, en menys d'una hora, van replegar-ne 60. Quan arribin a les 200, les portaran a TMB.

Clica per veure la notícia original





Benvolguts/des:
Aquesta és una notícia del passat 21 de maig. Desconeixem si s'ha assolit el que es demanava. Però hem constatat que segueix sense haver-hi cap seient per fer més agradable l'espera dels autobusos. Voldríem esbrinar quin paper ha jugat en tot aquest assumpte la direcció del CNB, en defensa dels seus socis i sòcies. Perquè no creiem de rebut que s'hagin de mobilitzar un grapat de socis i sòcies com a grup de pressió al marge del Club, disposant la direcció del Club, amb el president Millans com a màxim responsable, de les eines i els contactes necessaris per solucionar aquest desgavell sense gaires dilacions. Agrairíem doncs a la sòcia Susanna Pujol, o a qualsevol altre afectat/da que ens digués quelcom al respecte.
Gràcies.
La gent del bloc

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)