www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 18 de novembre del 2008

Esperança Cavero, ens alegrem molt per tu

Avui obre un nou Metropolitan, 
el quart a Barcelona, 
desafiant la crisi i la recessió

Serà sens dubte, per les informacions que ens han arribat, el millor de la cadena a Barcelona i un dels millors centres esportius de la ciutat.

Coneixent la professionalitat i els competitius preus d'aquests centres esportius ben segur que en els propers mesos ens esgarraparan socis del CNB que viuen pels voltants, o que poden arribar més fàcilment gràcies a les excel·lents comunicacions de la zona.

 Clica per engrandir

Fa setmanes que es va fer la selecció dels entrenadors de fitness i activitats. Aquell soci o sòcia del CNB que s'apunti en aquest club es retrobarà amb una monitora de fitness que va treballar en el CNB, en activitats dirigides en sales i piscina. L'Esperança Cavero encara es recordada i enyorada per un bon grapat de socis i sòcies que valoravan la seva excel·lent professionalitat i dedicació.

Malauradament en el CNB ni saben ni volen retenir els bons professionals que de tant en tant contracten. I tot això malgrat la manifesta satisfacció dels socis i sòcies en vers de la magnífica feina d'aquests monitors i entrenadors, com va ser el cas d'una altra excel·lent professional, la Rosa Domínguez. Però en aquests temes sempre prevaleix la decissió de la Meritxell Moncunill, amb sou i despatx al Club i germana del vicepresident que viu a Alacant. I que té tota la confiança del gerent  Marc Blanquer. Faltaria plus, n'estem parlant de la "germaníssima"!

Bé doncs, vull felicitar i desitjar-li molta sort a la ex-monitora del CNB Esperança Cavero. Ens va comentar que al menys en el Club Metropolitan Sagrada Família tindrà un contracte de treball. No haurà d'anar reclamant aquest contracte infructuosament durant mesos i mesos per la seva feina en activitats dirigides fóra de la piscina, i cobrarà puntualment la totalitat del sou, sense deixar-li quantitats pendents d'un mes a l'altre, per segons li deien, la delicada situació econòmica del CNB. Tot això i més és el que ens ha confessat, i així ho explico en aquest bloc.

Per cert, Meritxell Moncunill, dir-te que desprès d'unes exhaustives proves d'accés, superant a molts altres candidats i candidates, l'Espe ha aconseguit el treball a raó de 2.800 euros bruts al mes, amb 14 pagaments anuals. Ah! i per 40 hores setmanals de feina. Realment ha tingut molta sort sortint del CNB ... gràcies a tu.

Cal que comencem a denunciar alguns fets tal com han estat en un passat molt recent. La qüestió és si potser es continuen fent.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)