www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 24 de desembre del 2008

Derrama. Ara sí? Ara no?... Juguem?

El passat cap de setmana, un membre destacat de la Junta Directiva deia, a qui el volia escoltar a la sala d'estar del Club, que no caldria demanar cap derrama l'any vinent.

Resulta que el passat 29 de setembre d'enguany, dissabte, un altre destacadíssim membre de la Junta Directiva -què carai!, parlo del tresorer de la Junta, Sr. Josep Capdevila- deia tot el contrari, que segurament es veurien obligats a demanar una altra derrama. I això que encara no havia esclatat amb tota la seva virulència l'actual crisi, ... i segons tots els experts l'any 2009 serà per anar a pixar i no treure'n gota.

Per què fa tres mesos, al passat setembre, parlen de la possibilitat de propera derrama, i ara fa quatre dies un altre directiu -què carai!, parlo del secretari de la Junta, Sr. Manel Albado- diu tot el contrari?

Què ha canviat? Poder ha estat aquest bloc? El seu creixent seguiment i participació per part dels socis? El bloc, que segons va dir el vicepresident econòmic Sr. Pere Meseguer, seria un bluf, producte dels quatre gats de sempre, una iniciativa amb els dies comptats? No serà que potser li han vist les orelles al llop?

També a l'assamblea general ordinària del 26 d'abril del 2007, en la que demanaven autorització per rehabilitar l'edifici antic i vendre'ns fum amb l'excusa del Centre de Talassoteràpia, el vicepresident econòmic Sr. Pere Meseguer va dir que no caldrien mai més derrames. I tot justament un any més tard, donde dije "digo", digo "diego". Això sí, feia poc que el president Sr. Sebastià Millans i la seva junta s'havia assegurat quatre anys més per poder seguir remenant les cireres.

Encara algú/na dóna credibilitat a aquesta Junta? Encara algú/na creu que no demanaran una altra derrama l'any vinent? I més tenint en compte que, a banda de la crisi, segons una font ben informada a prop de 800 socis/ies s'han donat de baixa com a tals des de l'acabament de l'estiu? I no cal ser gaire espavilat per vaticinar que en el primer trimestre del 2009 augmentarà aquesta sagnia, aquesta davallada en el nombre de socis i sòcies.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)