www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 23 de desembre del 2008

Sanz i Skufca també dominen el 1r Open de Trinquet amb paleta goma

El passat cap de setmana es va disputar a les instal·lacions del Centre Municipal de Pilota de la Vall d'Hebron, el primer Open de Trinquet en la modalitat de paleta argentina amb pilota de goma. Aquesta competició és pràcticament nova a Catalunya, i només les noies que participen en els diferents campionats estatals de la modalitat estan acostumades a aquest tipus de ferramenta. 

Per tal divulgar a la capital catalana aquest nou tipus de joc, el delegat federatiu de l'especialitat, Jordi Albanell, ha volgut a manera de comiat de l'any 2008 muntar un torneig en obert amb jugadors procedents de totes les altres modalitats. Després d'un dissabte amb multitud de partits de classificació, les quatre millors parelles van passar dissabte a les semifinals i final. 


En la primera semifinal, Carles Sanz i Emiliano Skufca es van imposar sense cap tipus de dificultat a Juan Miguel García i Daniel Mendoza. El resultat de 30 punts a 18 és prou eloqüent per veure la superioritat dels actuals campions del món de paleta cuir. 

I en la segona semifinal, relativa sorpresa, ja que Agustí Brugués II i Marc Capdevila s'imposaven per 30 tants a 23 a la parella formada per Elisabeth Cortés i Alejandro López, a priori més fets en aquesta modalitat de goma. 

En la final, eren favorits en un principi Sanz i Skufca, però un inici contundent dels seus rivals els va posar en escac fins al tant 23. L´empat es va mantenir fins al 26, però llavors els favorits posaven la directa fins al tant 30, que donava el campionat a la parella franquícia de la Federació i del Club de Natació Barcelona, i deixava un més que merescut subcampionat a la gran parella sub-22 (també del CNB) formada per Agustí Brugués II i Marc Capdevila. 

Donat l'èxit d'aquesta edició es pensa en l'època festiva de la Setmana Santa del 2009 per celebrar una segona edició.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (22-12-08)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)