www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 26 de febrer del 2009

El Natació Barcelona es referma a la primera plaça


El Club Natació Barcelona (CNB) es referma a la primera posició de la classificació de la lliga estatal de clubs en les modalitats de pala en frontó de 36 metres després d'haver-se disputat aquest cap de setmana la setena jornada de la competició. Els pilotaris del club de l'Escollera es van desplaçar a Saragossa on es van enfrontar als representants del Club Miralbueno el Olivar enduent-se un dels dos partits en joc.

En pala curta el duet català format per Ivan Calbó i Emiliano Skufca no va tenir cap dificultat per superar l40 a 17 la parella local integrada per Fèlix Centro i Javier Velasco. Era el punt que els 'cenebistes' necessitaven per garantir-se la primera plaça i l'accés a la final del torneig.

Resultat diferent el del partit de paleta amb pilota de cuir on Carles Sanz i Marc Capdevila van cedir el punt en joc davant David Caballero i Juanma Gargallo per 35 punts a 29.

El pròxim cap de setmana els del CNB rebran a la Vall d'Hebron els duets de l'Asociación Deportiva San Juan de Pamplona. Per als jugadors de paleta amb pilota de cuir serà el primer de tres compromisos on estan obligats a no fallar si volen accedir a les finals.

Font: esportcatalà (23-02-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)