www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 22 de gener del 2010

CN Barcelona - CN Sabadell, quarts de final de la Copa del Rei

Les últimes quatre edicions de la Copa del Rei de Waterpolo han tingut un clar dominador: l'Atlètic Barceloneta.

Diumenge sabrem si els mariners aconsegueixen el seu cinquè títol consecutiu o hi ha un nou campió.


Aquest migdia s'ha celebrat el sorteig de la Copa del Rey que es celebrarà de divendres 22 a diumenge 24 de gener. Aquesta nova edició de Copa tindrà com a seu les instal·lacions del C.N.Sant Andreu, lloc a on s'ha fet el sorteig que ha donat com a resultat els següents emparellaments de quarts de final: C.N.Alcorcón - R.Canoe NC; C.N.Sabadell - C.N.Barcelona; C.N.Atlètic Barceloneta - C.N.Sant Andreu i el C.N.Mataró - C.N.Terrassa.

El President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, present a la presentació i al sorteig ha declarat que "dels vuit equips que participaran a la Copa sis són catalans, i aquest fet ens omple d'orgull perquè demostra el gran potencial del nostre waterpolo".

A més a més, Bertrán ha volgut felicitar a "tots els equips que han aconseguit la classificació per aquesta competició i al C.N.Sant Andreu per ser-ne l'organitzador, ja que estic convençut que aquesta edició de copa serà un èxit i un dels millors espectacles del waterpolo munidial".

I és que els 13 subcampions del Món estaran presents en aquesta competició amb els seus equips i oferiran un gran espectacle esportiu. Per aquest motiu el President de la FCN ha animat a tots els aficionats de waterpolo que "vinguin al C.N.Sant Andreu a disfrutar del gran espectacle del waterpolo".

Per la seva banda, el President també ha agraït a Televisió de Catalunya l'emissió en directe que farà del segon partit de semifinals (16.00 h.) i de la final del diumenge a les 12.00 h.

Copa del Rei 2010
22-24 de gener
C.N.Sant Andreu

Divendres 22 de gener 2010
QF1 - 16.00 h: C.N.Alcorcón - R.Canoe NC
QF2 - 17.30 h: C.N.Sabadell - C.N.Barcelona
QF3 - 19.00h: C.N.Atlètic Barceloneta - C.N.Sant Andreu
QF4 - 20.30 h : C.N.Mataró Quadis - C.N.Terrassa

Dissabte 23 de gener 2010
SF1 - 15.00 h : GQF1 - GQF2
SF2 - 16.30 h: GQF3 - GQF4 (directe TVC)

Diumenge 24 de gener 2010
FINAL 12.45 h (directe TVC)

Clica per veure font original (19-01-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)