www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 19 de gener del 2010

Dos ors i un bronze per als saltadors catalans del CN Barcelona, Esteban i Pujol, a la Pepsi Diving Cup

Ferran Esteban i Anna Pujol (ambdós del CN Barcelona) han estat protagonistes de la PEPSI DIVING CUP que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Las Palmas de Gran Canaria, CN Metropole. Els dos saltadors catalans convocats amb la selecció espanyola han estat medallistes d’aquesta competició internacional.

Ferran Esteban, que participava en la categoria A, ha estat medalla d’or en les proves de trampolí d’1 i 3 metres. I Anna Pujol que ha competit en categoria absoluta ha estat bronze en trampolí d’1 metre i 5a en el de 3 metres. Tanmateix la saltadora catalana ha rebut un guardó de mans de l’organització de l’esdeveniment per haver efectuat el salt amb major puntuació de tot el torneig.


Ferran Esteban

Anna Prat, concentrada a Las Palmas de Gran Canaria amb l’equip de salts estatal dins del marc d’entrenaments i concentracions del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva que conjuntament gestionen el CSD i la RFEN, ha participat en la competició representant el CN Barcelona. Prat ha quedat en 5a posició tant en el trampolí d’1 metre com en trampolí de 3 metres de la categoria "A".

Clica per veure font original (11-01-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)