www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 15 de febrer del 2010

Els saltadors del CN Barcelona, al Campionat d’Espanya de Grups d’Edats i Absolut

El proper dijous 18 de febrer arrenca el Campionat d’Espanya d’Hivern de Salts a Las Palmas. Dijous i divendres es celebrarà el Campionat de Grups d’Edat mentre que el dissabte 20 i diumenge 21 serà el torn dels saltadors absoluts.

12 saltadors catalans, tots ells del CN Barcelona, participaran en aquests campionats. Anna Prat i Arce Garcia són els saltadors absoluts de la delegació catalana inscrits en les competicions de trampolí d’1 i 3 metres. Adrià Garcia, Manuel Ros, Daniela Chillida, Júlia Cercavins, Carolina Chiner i Andrea Pascual són els saltadors més joves i només participaran en el Campionat de Grups d’Edat del 18 i 19 de febrer, però 4 dels nostres saltadors júniors estan inscrits en ambdós campionats, en el d’edats i l’absolut, ells són Marc Olesti, Andrés Carrascosa, Anna Prat i Ferran Esteban.

Esteban intentarà assolir les marques mínimes internacionals que necessita per a participar en l’esdeveniment més important de l’any, el Campionat d’Europa Júnior de Tampere del 9 al 13 de juliol. Ja va demostrar en la Pepsi Diving Cup del mes de gener que n’era capaç al quedar-se a només 5 punts de la mínima per a participar en el PSV Arena Diving Cup d’Eindhoven.

D’altra banda, Anna Pujol, en categoria absoluta, podria tornar a coronar-se com a Campiona d’Espanya després de dos anys sense competir degut a una lesió.

Clica per veure la font original (11-02-2010)
 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)