www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 20 de febrer del 2010

Els saltadors del CN Barcelona triomfen a la primera sessió del Campionat d’Espanya

Actualitzem la informació que hem publicat a les 18:06 de la tarda sobre l'èxit dels salts catalans al Campionat d'Espanya. Els saltadors del CN Barcelona han aconseguit 4 podis més a la sessió de la tarda i s'afegeixen a les 5 medalles de la jornada matinal.

Júlia Cercavins

Les noves protagonistes han estat les joveníssimes Daniel Chillida i Júlia Cercavins, campiona i subcampiona d'Espanya respectivament en el trampolí 1 metre categoria C. Per la seva banda, Anna Prat ha tornat a demostrar la seva qualitat quedant primera en trampolí de 3 metres categoria A. I finalment en salts sincronitzats de trampolí de 3 metres Daniela Chillida i Carolina Chiner han aconseguit el bronze.

Tots aquests èxits s'han de sumar als aconseguits a la sessió matinal que tal i com hem informat anteriorment han estat : Ferran Esteban amb 403.20 punts i Andrés Carrascosa amb 334.85 punts, primers podis d’aquest campionat. Ambdós saltadors que enguany s’estrenen en la categoria A han estat or i bronze respectivament en la competició de trampolí d’1 metre. I les gran protagonistes que han repetit medalla han estat Júlia Cercavins (180.95 punts), Daniela Chillida (171.20) i Carolina Chiner (154.95) s’han penjat l’or, la plata i el bronze respectivament en la prova del trampolí 3 metres categoria C, aconseguint un podi íntegrament català.

Clica per veure la font original (18-02-2010)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)