www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 29 de gener del 2011

Per a Sebastià Millans, el soci del Club Natació Barcelona, millor submís i obedient

Ets un soci cenebista intel·ligent? Tens el més mínim sentit comú, capacitat crítica o discerniment? Malament, amic meu, molt malament. Ets una rara avis, un empestat, algú que destorba als mecanismes de poder de Millans i del dolce far niente dels seus deixebles de la junta directiva. Et prefereixen submís, obedient i de bon conformar, fent uns llargs a la piscina, una partideta de dominó, jugant al ta-ka-tà, o simplement prenent el sol, però aliè a totes les irregularitats i presumptes fraus que han comés en nom del club.

No els hi agraden els socis espavilats. Porten molts i molts anys prosperant poc a poc, a l'ombra, readaptant-se amb cada nova assemblea general de socis (amb noves derrames o augments desorbitats de quotes i/o serveis), estenent els seus tentacles per acabar amb els que són com tu.

Et fan passar cada quatre anys per les urnes per alimentar la fantasia d'un club democràtic, fabriquen la idea d'un club modern per ocultar l'autèntic domini que tenen sobre la massa social.

Són ferotgement corporativistes quan amenaces els mecanismes del seu poder. Criden a files als seus acòlits, perquè si els critiques a ells estàs criticant al club. Es pensen que ells són el club, quan no són més que directius temporers, instruments amb els quals executar els interessos de l'entitat que gestionen.

Fan i desfan al seu antull. Interpreten les lleis del club, els seus estatuts, segons els convé, i si cal se'ls salten a la torera. Quan els felicites trauen pit, i quan els critiques s'inflamen com sangoneres a punt d'esclatar. En aquest darrer cas no dubten en utilitzar els recursos del club en el seu propi benefici a fi d'assegurar els seus privilegis.

Per sort se'ls hi escapa algun reducte de poder. Internet, per exemple, és un lloc que els hi està causant autèntic mal, un lloc on s'arrepleguen socis i no socis del CN Barcelona per rosegar els seus fonaments, socis i no socis amb un mínim de sentit comú i amb capacitat crítica, que s'adonen de les greus irregularitats i dels fraus que han comés, presumptament o no, aquests fatxendes.

I ara relaxa't i gaudeix del club per fer esport o el que més et plagui, perquè ens espera un 2011 trepidant i curull de sorpreses.

Enric Meca

Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  El president del Club Natació Barcelona, Sebastià Millans, i l'estratègia de l'estruç

2 comentaris:

Eduard ha dit...

Socis i no socis... també volen que els treballadors siguin així de inanimats, sense esperit crític ni de superació. O es fa el que ells manen, encara que vagi en contra del benefici del Club i dels seus socis, o al carrer. Si no ets submís i et menges els "marrons" per ells, si no ets obedient i de bon conformar; et fan la vida impossible y a la p*** calle.

Així, per tant, son autèntics còmplices d'aquest modus operandis tots aquests que han participat i actuat d'aquesta manera. Molts d'ells ja porten un grapats d'anys al Club i, així va el pobre Club, una Junta Directiva que fa més pena que glòria i que l'encobreixen tota una sèrie de personatges ajudant-la o participant en les conegudes irregularitats, com per exemple... Marc Blanquer, Joan Giralt, Anna Antequera, Meritxell Moncunill, Diana Sancho, JC Serena i un bon grapat més...

Aquesta gent que ajuda, participa i/o col·labora, de manera directa o indirecta, en les irregularitats (siguin de la naturalesa que siguin) obeint a interessos propis i personals, enlloc, dels del Club no mereixen estar treballant pel Club. Precisament perquè no treballen pel Club.

Salutacions

RICARDO ha dit...

Esto es lo que pasa cuando en las juntas de gobierno de los clubs manda GENTUZA, que es lo que hay en la directiva el Club Natació Barcelona, desde el impresentable e inútil de su presidente hasta el último mono, vocal que pudiera ser cualquier delegaducho de alguna sección deportiva. Ahora el daño ya está hecho: PREPARAOS PARA ESTE 2011 QUE VAIS A PAGAR TODOS VUESTROS DÉSPOTAS, DICTATORIALES Y FASCISTAS ABUSOS QUE HABÉIS COMETIDOS DURANTE TANTOS Y TANTOS AÑOS, C H O R I Z O S S S S S S !!!!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)