www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 1 de desembre del 2010

El CN Barcelona, dins la caldera balcànica

El CNB visita la històrica i calenta piscina del Partizan

La piscina del Voždovac na    Banjici es transforma en una    olla de pressió cada vegada    que salta a l'aigua l'equip local,    el Partizan de Belgrad.

Ho podran comprovar els    jugadors del CN Barcelona,    que aquest vespre (20:00 h)    s'enfronten a l'històric conjunt    serbi coincidint amb la segona    jornada del grup C de l'Eurolliga.

Sens dubte es tracta d'un dels grans reptes que han d'afrontar els homes de Toni Esteller, tant per l'ambient a les grades, que acostumen a aplegar més de 3.000 aficionats, com per la qualitat d'una plantilla que nodreix la llorejada selecció sèrbia, campiona del món. Entre els molts noms propis destaca el d'un vell conegut de l'afició catalana, Vladimir Vujasinovic, que va guanyar tres lligues amb el conjunt cenebista (de 1995 a 1997).

El Partizan entra en totes les travesses per accedir a la final four i qüestionar l'hegemonia del vigent campió del torneig, El Pro Recco. Tot i això, fa quinze dies, en l'estrena de l'Eurolliga, va cedir en una altra de les piscines històriques del waterpolo europeu, la del Mladost de Zagreb (10-8). Per contra, el CN Barcelona va obtenir un triomf important contra l'Olympiacòs (10-8). Tres punts que li permeten afrontar amb menys ansietat el duel d'avui.

Clica para leer l'article original i sencer (01-12-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)