dilluns, 29 de novembre del 2010

El CN Sabadell ha donat un cop sobre la taula guanyant amb autoritat el CN Barcelona (9-5)

La millor versió defensiva del CN Sabadell anul·la per complet el joc interior del CN Barcelona (9-5)

El CN Sabadell es situa tercer
amb la victòria d'abans-d'ahir al CN Barcelona

(Clica per a engrandir)
Victòria de prestigi. La consigna era clara a la prèvia del partit: aturar el potent joc interior del Club Natació Barcelona. I s'ha aconseguit. El Club Natació Sabadell ha donat un cop d'autoritat a la Divisió d'Honor després d'imposar-se amb molta claredat al conjunt que dirigeix Toni Esteller (9-5). Un parcial de 9-0 entre el primer i el tercer quart, basat en una forta defensa interior que ha ofegat als boies cenebistes, ha estat la clau per trencar l'enfrontament i assegurar la quarta victòria de la temporada. Els homes de Xavi Balaguer s'havien preparat a consciència durant tota la setmana per frenar als tres puntals del CN Barcelona -Balazs Sziranyi, Iván Pérez, Blai Mallarach- i el canvi de sistema ha resultat decisiu per deixar-los en un sol gol.

Tot i això, ha estat el conjunt mariner el primer en avançar-se al marcador amb un gol de Tomas Bruder quan encara no es portava ni mig minut de partit. A pesar del favoritisme amb el què es plantava el CN Barcelona a la Bombonera de Can Llong, el CN Sabadell ha començat a sentir-se còmode amb la defensa més tancada i això s'ha traduït amb l'efectivitat en atac d'homes com Marko Cuk, Lars Gottemaker o l'ex CNB, Marc Hernández. El parcial de 5-0 que s'ha pogut viure al segon quart ha estat un clar reflex del tòpic que diu que el millor atac és una bona defensa. El tècnic del CN Barcelona, Toni Esteller, es desesperava a la banqueta visitant i no trobava la tecla per derrocar l'entramat defensiu que ha construït el CN Sabadell al voltant de Balazs Sziranyi i l'incombustible Iván Pérez. Al final, els homes de Xavi Balaguer han aixecat el peu de l'accelerador en l'últim quart i han permès que el CN Barcelona maquillés el marcador fins a situar-lo en aquest definitiu 9-5.

Club Natació Sabadell (9): Juan Carlos García, Carlos Sánchez, Óscar Carrillo, Adrià Carabí, Éric Marsal, Marc Hernández (3), Marko Cuk (3), Lars Gottemaker (2), Anthony Martin (1), Enric Moreno, Jordi Millán i Ricard Aguirán.

Club Natació Barcelona (5): Iñaki Aguilar, José Ramón Díaz, Gerard Reixach, José Javier Bustos, John Maitland, Balazs Sziranyi, Joel Esteller (2), José Rodríguez, Iván Pérez (1), Pere Estrany, Blai Mallarach i Tomas Bruder (2).

Parcials: 3-1 / 5-0 // 1-1 / 0-3

Clica para leer l'article original i sencer (27-11-2010)