www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 16 de juliol del 2011

La motivació i els somnis d'en Benja
(Fundació Johan Cruyff + Club Natació Barcelona)

   Aquests dies que tant es parla    de fitxatges, reforços,    traspassos milionaris és de    justícia que també ens parem    a pensar en els que, sense    moure tants diners, fan un    esforç molt superior al de    qualsevol esportista d'elit.

   Avui els volem presentar el    Benjamín Calero. El Benja és un nen de 9 anys i va néixer amb una malformació a les extremitats.

Gràcies a un projecte de la Fundació Johan Cruyff i a la col·laboració del Club Natació Barcelona, però sobretot gràcies a la seva enorme força de voluntat, cada dia es llança a la piscina per capbussar-se en la motivació i els somnis que li aporta la natació.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

"Todos, con manos o sin manos, somos diferentes" Y entre los que tienen manos, unas las tienen más largas que otros =)

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)