www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 11 de juliol del 2011

El rebut de l'aigua pujarà entre dos i tres euros per família a partir d'octubre

• CiU i PP pacten una pujada del cànon de l'aigua de prop del 10%.
• L'encariment ajudarà a pagar l'elevat deute de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Agència Catalana de l'Aigua

L'Agència Catalana de l'Aigua    és una empresa pública de la Generalitat. Allò que en    podríem dir milícia auxiliar,    amb capacitat d'endeutament propi. Té com a funció “la    gestió i la planificació del cicle    integral de l'aigua”, amb un “principi bàsic”, que és “la sostenibilitat”.

Però l'Agència gestiona malament, planifica pitjor i no se sosté de cap manera. Això explica que el govern hagi decidit perpetrar un augment radical en el preu de l'aigua. “Proporcional al consum”, això sí, i no en caldria una altra.

L'Agència Catalana de l'Aigua suporta un deute de 1.300 milions d'euros, que l'obliga a un pagament anual de 60 milions en interessos bancaris. L'augment de la tarifa de l'aigua implicarà uns ingressos extraordinaris anuals de 40 milions, només. És a dir, ni per a pagar els interessos.

No se sap si l'Agència és un desastre per mèrits propis o perquè els successius governs mai han fet front al preu real de l'aigua per no disgustar els votants. Ni se sabrà. Perquè en l'administració pública la impunitat és sostenible.

Clica per a llegir la notícia original completa (13-07-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)