www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 14 de gener del 2009

Comença la lliga estatal d'eina amb victòria del Natació Barcelona

A la primera jornada de la lliga estatal de clubs d'eina, el representant català en Divisió d'Honor, el Club Natació Barcelona va aconseguir els dos punts en joc en la seva visita al Club Stadium Venècia de Saragossa demostrant és un dels equips més potents de la competició. L'expedició cenebista , amb el delegat Joan Molinas al capdavant estava formada per Carles Sanz, Marc Capdevila, Javier Carro, Iñigo Soroa, Ivan Calbó i Emiliano Skufca.

En el primer partit, el de paleta amb pilota de cuir, l'equip de l'Escullera va alinear Sanz i Capdevila que tenien com rivals els aragonesos López i Antón que en el seu terreny de joc podien ser difícils; res més lluny de la realitat, Sanz, brillant i ben acompanyat pel jove Capdevila que debutava com titular en aquest tipus de competicions, van prémer des del principi l'accelerador i no van tenir cap dificultat per a imposar-se per 35 a 24.

En el partit de pala curta, l'equip català va formar amb Ivan Calbó i Emiliano Skufca, contra la parella excampiona d'Europa de la modalitat, formada per Oscar Mercado i Sergio Idoipe. Partit difícil que va ser el debut d'Skufca en la modalitat. Des de bon principi, els aragonesos no van donar quarter als catalans, i amb pilotades potents i col·locades van dominar el matx fins a arribar a un tempteig de 39 a 29 al seu favor. A partir d'aquí canvi radical, amb el partit pràcticament perdut Calbó i Skufca, amb el servei al seu favor i el conseqüent canvi de pilota, es van jugar a cara i creu cadascun dels punts. Servei agressiu i pilotes ben dirigides van resultar efectives atès que els catalans van arribar abans al cartró 40 mentre els seus rivals es van quedar definitivament ancorats en el 39.

Triomf important que els de l'Escullera han de reeditar aquest dissabte a les instal·lacions de la Vall d'Hebron enfront el Club El Olivar, també de Saragossa.

Font: esportcatalà (12-01-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)