www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 13 de gener del 2009

Masterclass de Tai-Txi al CNB

Sembla ser que el Departament d'Activitats del CNB (al davant del qual hi és la Sra. Meritxell Moncunill, la germaníssima del vicepresident que viu a Alacant) no té gaire interès en promocionar la Masterclass de Tai-Txi entre els socis i sòcies del CNB. Avui dimarts, per fi han penjat en el moble metàl·lic del vestíbul habilitat per tal funció, un full irrisori i a l'alçada dels turmells informant d'aquesta Masterclass. Fins avui dimarts, l'única informació a l'abast dels socis d'aquest esdeveniment era el mateix i esquifit full penjat en una pissarra del passadís que comunica les sales d'activitats amb la piscina del Club. També hi és al web del Club, però t'has d'espavilar força per trobar-la.

Sra. Meritxell Moncunill, tan costa penjar un pòster prou generós a la pissarra del vestíbul principal del Club? Escolti, ni que sigui amb mida Din-A3.


Mireu, són molts els socis i sòcies que n'estan farts de que no durin gaire els millors monitors que han passat pel Club. Em diuen que el Manel Aguilar i Alés és un dels millors Mestres de Tai-Txi que hi ha actualment en el nostre país, i és una benedicció que imparteixi classes en el CNB. Però tenint en compte que tan solament imparteix una hora diària de dilluns a dissabte, a raó de 12 euros/hora (quantitat que considerem petita per a un Mestre del seu reconegut prestigi), aviat agafarà el camí d'altres magnífics i magnífiques professionals que l'han precedit en el CNB, i se n'anirà pel poc interès que desperta la seva activitat entre els responsables del Club, i acceptant ofertes econòmiques més dignes.

Sra. Moncunill, si econòmicament el CNB no es pot permetre -som conscients de la delicadíssima situació econòmica del CNB, que fins i tot ha arribat a deixar d'abonar part de la totalitat de les classes a alguna monitora, ajornant fins al mes següent una part d'aquest pagament, i amb l'excusa de l'angoixa econòmica que pateix el Club- pagar al Mestre de Tai-Txi d'acord amb el seu prestigi, aleshores faci al menys quelcom per promocionar aquesta magnífica activitat entre la massa social del CNB, a fi de que més gent s'hi engresqui, per incrementar les hores de formació de Tai-Txi en el nostre Club.

De debò cal que les classes de Tai-Txi es facin a porta tancada? Es que no es poden fer a la vista dels socis que vulguin extasiar-se amb els moviments d'aquest mil·lenari art? Sens dubte que molts sentirien interès en apropar-se al Tai-Txi.

Cada cop hi ha més socis i sòcies que es questionen la preparació,  l'experiència prèvia i la capacitat de la Sra. Moncunill per l'important i clau càrrec que ocupa en l'organigrama del CNB.

Caldrà preguntar-li al seu germà a la propera assemblea, si aquest cop es digna fer acte de presència, si hi ha hagut favoritisme en el procés de selecció de la seva germana pel càrrec. Ah! Però què potser no hi va haver un procés de selecció? ... És que potser va ser seleccionada a dit? Presumpte nepotisme al CNB?

Estarem a l'aguait i us en informarem de quanta gent ha assistit a les dues Masterclass de Tai-Txí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)