www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 17 de gener del 2009

Barcelona ret homenatge als seus millors pilotaris

Carles Sanz Barrionuevo, Emiliano Skufca Vieitez i Marc Capdevila Cabestany, jugadors de la Federació Catalana de Pilota (FCP) residents a Barcelona i que tenen en comú haver aconseguit èxits destacats les darreres temporades han estat rebuts aquest dimecres a l'Ajuntamentde Barcelona on han rebut una placa commemorativa de reconeixement a la seva trajectòria.

A la recepció que ha tingut lloc al Saló de Cròniques del consistori barceloní han assistit, amés dels jugadors, nombrosos familiars, amics i federatius, encapçalats per Agustí Brugués, president de la FCP, que els han volgut fer costat.

L'acte ha estat presidit pel primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Carles Martí, i per Pere Alcober, delegat d'Esports. Tots dos han coincidit a destacar la implantació des de fa anys d'un esport d'origen basc a la Ciutat Comtal i han felicitat els esportistes pels seus resultats.

Per la seva banda, Brugués ha explicat el perfil esportiu i humà de cadascun dels esportistes i ha destacat la seva vinculació a la ciutat ja que tots tres pertanyen al Club Natació Barcelona del que ha dit és "el planter de pilotaris catalans".


Font: esportcatalà (14-01-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)