www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 4 de febrer del 2009

El CNB es col·loca líder


La quarta jornada de la lliga nacional de clubs de pilota en les modalitats de ferramenta va ser rodona per el Natació Barcelona, que s'alçava al lideratge del seu grup.

El dissabte al vespre a les instal·lacions del Centre Olímpic de Pilota de la Vall d'Hebron, els de l'Escullera rebien el potentíssim equip del Club Deportivo Larraina de Pamplona.

En paleta amb pilota de cuir els cenebistes formaven amb el ja recuperat Carles Sanz i Marc Capdevila, que tenien com a rivals la parella navarresa formada per Aitor Gorospe i Patxi Mendiburu. Va ser un partit dels que creen afició, amb grans contraatacs, i que va servir per confirmar Capdevila com un saguer que ha passat de promesa a realitat i que amb només 21 anys fa somiar tota la pilota catalana. A més, contra una parella lluitadora i amb moltes taules com és la navarresa, vam poder veure un Sanz determinant i que sense l'ombra d´Skufca pot créixer moltíssim com pilotari. Sens dubte el binomi format per Sanz i Capdevila és una parella amb un esplendorós futur, que si continuen amb aquestes ganes i il·lusió donaran moltes alegries com la d'aquest partit en què finalment van vèncer per 35 a 30.

El partit de pala curta enfrontava Ivan Calbó i Emiliano Skufca contra Mikel Andonegui i Raúl Oroz, dos saguers esquerrans i amb gran palmarès. Tot i això, Calbó es va mostrar molt superior al seu rival als quadres alegres; i Skufca va demostrar per què és un dels millors jugadors del món en aquest moment. Els catalans no van donar treva als seus rivals i els van vèncer per un folgat 40 a 29.

Aquest partit va servir alhora per al debut de dos nous jutges nacionals per part del Col·legi Catalana de Jutges, Francisco Díaz i Joaquín Laguarda, que van tenir una actuació impecable.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (03-02-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)