www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 7 de febrer del 2009

Esport Adaptat. Esportistes paralímpics al CNB

Esportistes paralímpics en el 
Campionat de Natació Funcional d´Hivern


El diumenge les instal·lacions del Club Natació Barcelona acolliran la celebració del Campionat de Catalunya de Natació Funcional d´Hivern, que reunirà els millors nedadors i nedadores de les Federacions de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Cecs i Deficients Visuals (FCEC) i Paralítics Cerebrals (FECPC), alguns dels quals van participar en els darrers Jocs de Pequín, on van assolir grans èxits per a la natació catalana.

La jornada s´iniciarà a les 11.30 h del matí, un cop hagi finalitzat el partit de waterpolo en categoria infantil que es disputa a les mateixes instal·lacions. La jornada de tarda començarà a les 17 h i durarà fins a les 18.45 h.

Els nedadors més destacats que hi participaran són Jordi Gordillo (CEM Bétulo), Sarai Gascón (CN Terrassa), Júlia Castelló (CN Barcelona), Miguel Luque (CN Parets), Omar Font (CN Barcelona), Carla Casals (CN Barcelona) i Albert Gelis (CP Sant Joanenc); tots ells esportistes que van competir en les Paralimpíades de Pequín. També cal destacar la participació de Sònia García, que malgrat no assistir als Jocs Paralímpics ha estat una gran representant en passades edicions, així com les joves promeses Marc Rodríguez (GEIEG), Joan Giralt (CN Mataró), Víctor Villanueva (Fys Prat) o Begoña Curero (AN Gramenet).

Entre els aspectes a destacar cal fer menció de la participació de nens i nenes que provenen del programa ´Fent Esport´ que la FECPC du a terme per tot Catalunya, que consisteix a oferir la pràctica esportiva a centres escolars, famílies, instal·lacions esportives, etc. Aquest programa pretén que els infants amb discapacitat s´iniciïn en el món de l´esport d´una manera lúdica i natural.

Cal dir també que el CN Barcelona és una de les entitats que comparteix amb la FECPC l´objectiu de fomentar i promocionar l´esport per a nens i nenes amb discapacitat, en el seu cas des de la pràctica de la natació.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (06-02-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)