www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 6 de febrer del 2009

Malestar per la quota d'un poliesportiu municipal

De 16 a 28 euros. Aquesta és la quantitat que han hagut de passar a pagar els socis més grans de 65 anys del Club Natació Atlètic Barceloneta. L'increment de la quota no ha estat gaire ben rebut entre els usuaris d'aquest poliesportiu municipal.


Fins ara els socis més grans de 65 anys del Barceloneta pagaven 16 euros al mes, amb accés lliure a les instal·lacions tots els dies, una quota per sota dels costos de l'entitat. Aquest col·lectiu representa una part molt elevada dels socis del club, el que fa que l'empresa gestora tingui problemes per cobrir despeses. Davant d'aquesta situació van proposar diverses mesures a la junta que aprova els preus públics dels equipaments municipals.

Aquesta mesura implica que els socis que vulguin mantenir l'accés lliure diari al club pagaran a partir d'ara 28 euros, una pujada que no ha estat ben rebuda.

El malestar per la pujada de preus s'ha traslladat fora de les instal·lacions del club i ha derivat en un enfrontament personal de representants del Partit Popular amb la Directiva del Club després de l'Audiència Pública de Ciutat Vella. De moment, el PP estudia si es presenta una denuncia.

Clica per veure la notícia original

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)