www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 3 de febrer del 2009

Sebastià Millans, president del Club Bàsquet Roses

El Club Bàsquet Roses és un club de Roses (Alt Empordà) dedicat a la pràctica del bàsquet. El club rosenc es va fundar el mes de setembre de l'any 1987 per un grup de rosincs que, preocupats per la manca d'activitats per als infants i joves que en aquells moments hi havia a Roses, va pensar en el bàsquet com a esport educatiu i de diversió per als joves del poble.

El principal objectiu del C.B.Roses és fomentar l'esport del bàsquet a base d'aconseguir els millors èxits esportius possibles però sense caure en el "guanyar per sobre de tot"; és per això que la totalitat dels jugadors, entrenadors i directius del club són de Roses o estan estretament relacionats amb el poble, i tots són absolutament amateurs en el sentit més estricte d'aquest concepte. Aquestes condicions d'amateurisme i d'arrelament al poble estan explicitament recollides en l'ideari del C.B. Roses.

La primera Junta directiva del C.B. Roses va estar presidida per el Sr.Manel Sàez, més endavant el va substituir el Sr. Joan Fajardo que va deixar el càrrec l'any 1999. Posteriorment va ser president el Sr Octavi Gratacós, i actualment és president el Sr Sebastià Millans.


Però no és el que sembla.
Fes clic sobre la lletra S,
i sense deixar anar arrossega fins a la T, val?
Per què en realitat parlem de ...

... S ebastià Millans i Armengol, fill del nostre presiden T


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)