www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 17 de febrer del 2009

El "Club Natació Barcelona" dins de la xarxa LinkedIn

Bústia del soci/ia

¡Benvinguts a LinkedIn!

Hola a tothom,

Ara fa unes setmanes vaig crear el Grup "Club Natació Barcelona" dins la xarxa www.linkedin.com

LinkedIn és la xarxa virtual per a professionals per excel·lència. Com usuari trobaràs una nova forma d'interactuar i intercanviar coneixements, oportunitats i consells amb altres professionals. LinkedIn et permet traslladar els teus contactes professionals a Internet i establir noves relacions professionals. També et brinda accés a més de 25 milions de professionals en tots els països del món, que et poden facilitar accés a nous mercats, oportunitats comercials, i potser també la teva pròxima ocupació. Només pensa, cada dos segons un professional se subscriu a LinkedIn, el que t'obre les portes a un milió de nous contactes cada mes. Amb aquests professionals podem compartir informació, experiències i contactes.

Avui en dia 4 de cada 5 vacants de feina es cobreixen gràcies a les relacions socials, i l’èxit professional ve determinat en gran mesura pels contactes laborals. Però no solament és una eina de recerca professional, és una eina que ens permet estar més a prop de tothom, ja que descobrim les professions i les experiències de les persones que coneixem i que ens envolten, dels companys de vestuari, dels companys del gimnàs, dels companys del curset de vela, etc. Si compartim la vida en el club, compartim les nostres professions i traguem-li profit. Us hi espero.

Carles Font

1 comentaris:

toni abellán ha dit...

Gran Carles!
Un bon article
Salutacions

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)