www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 18 de febrer del 2009

Nova victòria del CN Barcelona en la lliga estatal de clubs


El passat cap de setmana el Centre Municipal de Pilota de la Vall d'Hebron acollia el primer partit de la segona volta de la lliga de classificació, i l'equip del Club Natació Barcelona rebia la visita de l´Stadium Venecia de Saragossa.

En el partit de paleta amb pilota de cuir, el tàndem Carles Sanz i Marc Capdevila s'enfrontaven al duo aragonès format per López i Antón. Els de Saragossa van demostrar per què encara no han puntuat després de sis jornades de competició i van ser presa fàcil d'una parella catalana cada vegada més compenetrada i amb més arguments tant en atac com en defensa. El resultat final va ser de 35 a 18, tempteig que va poder ser més inflat si la dupla catalana no hagués tret el peu de l'accelerador en el tram final.

En pala curta la parella cenebista formada per Ivan Calbó i Emiliano Skufca tenia davant als excampions europeus de la modalitat, Óscar Mercado i Sergio Idoipe. Els catalans van sortir a la pista amb la mentalitat de guanyar i mantenir així el primer lloc de la modalitat. El joc segur i eficaç d´Skufca va desconcertar totalment Mercado, que unit a l'ascendent nivell de joc que va adquirint el davanter Calbó va fer que els de l'Escullera tinguessin un partit més senzill del previst, i acabessin dominant per 40 tants a 29.

La pròxima jornada, el Natació Barcelona viatjarà precisament a Saragossa per enfrontar-se en aquesta ocasió al Club Miralbueno El Olivar.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (16-02-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)