www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 20 de març del 2009

El Natació Barcelona a semifinals de pala curta

El Club Natació Barcelona serà a les semifinals de la lliga estatal de clubs de pilota en les modalitats de pala després d'haver acabat de forma brillant la primera fase de la competició de la Divisió d'Honor imposant-se aquest cap de setmana al Lagun Artea de Sestao en un partit on ambdues formacions, ja classificades, es jugaven els primers llocs del seu grup.

El Natació Barcelona, va jugar dissabte en el Centre Municipal de Pilota de Vall d'Hebron. En el partit de paleta de cuir, el duet català, el més jove de tota la competició format per Carles Sanz i Marc Capdevila, va tenir davant la parella biscaïna formada pels veterans, Javier Castillo i Jesús Perez. Els barcelonins es van imposar 35 a 22 en un partit de pur tràmit. El triomf permet la parella catalana fer-se amb el tercer lloc de la general, classificació que no els permet però jugar la fase final a disputar a Barcelona l'últim cap de setmana d'aquest mes de març.

En pala curta, superioritat manifesta d'Ivan Calbó i Emiliano Skufca enfront Joseba Basabe i Irkus Robles. La parella catalana, que ha quedat en primer lloc del grup, va vèncer per 40 a 16 en un partit fluix en el que els de Barcelona que anaven vencent per 35 punts a 6, van treure el peu de l'accelerador i van deixar anotar als rivals algun punt de més. Aquest matx va servir de debut a la parella arbitral formada per Joaquim Laguarda i David Muñoz, que s'estrenaven com a jutges en un partit de competició estatal.

La parella cenebista classificada per a semifinals s'enfrontarà a Javier Larrea i Jesús Erburu del navarrès Club Esportiu Aoiz el dissabte dia 28 de març a les vuit del vespre en les instal·lacions del Centre Olímpic de Pilota.

Font: esportcatalà (16-03-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)