dimecres, 29 de juliol del 2009

El CN Barcelona, campió d'Espanya de salts

El C.N.Barcelona és el nou campió d'Espanya per grups d'edats. L'equip de salts del club català ha aconseguit 19 medalles individuals i ha estat campió per equips en la categoria femenina i en la conjunta.

Clica per engrandir

Daniela Chillida de la categoria C es qui ha assolit la major quantitat de medalles guanyant les seves tres proves individuals, més un bronze als salts sincronitzats de trampolí 1 metre emparellada amb Carolina Chiner.

Tots i cada un dels saltadors que han participat han contribuït a assolir el títol de campió per equips. Però la actuació més destacada ha estat la de Ferran Esteban de la categoria B , ja no per les seves dues medalles d'or i una de bronze,  sinó mes aviat per les altissimes puntuacions obtingudes al trampolí de 1 M i també al de 3 M superant amb més de 50 punts les mínimes internacionals establertes per la RFEN.

Anna Prat va realitzar una actuació excel·lent aconseguint l'argent a totes les proves.Marc Olesti solament va poder participar en una prova i va assolir la tercera plaça al trampoli d 1M. Anna Gumi i Tamara Fernandez s'han consolidat com a futura parella absoluta de salts sincronitzats i han aconseguit la medalla de bronze a la prova de trampolí de tres metres. Anna Gumi també va obtenir la tercera plaça a la prova de plataforma. Júlia Cercavins va fer també la seva aportació important guanyant l'argent a la prova de plataforma i el bronze al trampoli de 1M. Les petites de la categoria D Daniela Leal i Sabrina Ortega tot i tractar-se de la seva primera competició estatal, van obtenir la medalla de d'or i la de bronze.

El president del club organitzador (CN Barcelona), Sebastià Millans, ha estat un dels encarregats del lliurament de medalles en la tercera sessió del campionat.