www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 27 de juliol del 2009

La piscina de l'Escullera de Llevant


L'any 1924 s'inaugura la primera piscina coberta de l'Estat Espanyol, obra de l'arquitecte Jaume Mestres i Fossas, llavors molt influenciat per l'Art Decó.

Bé, sembla ser pel que ens va dir el vicepresident econòmic del CNB, l'amic Pere Meseguer 'el visionari' en la darrera assemblea general ordinària, que ja no s'enderrocarà aquesta joia sino que es recuperarà. Això segons el contracte signat amb La Perla de San Sebastià, que per cert disposa d'un temps de gràcia de tres anys.

Pregunta: I si d'aquí a tres anys aquesta empresa constructora Hoteles y Termas S.A. es desdiu i abandona el projecte? Imagino que al haver un contracte signat, i davant d'aquesta possibilitat -per altra banda gens descabellada- s'haurá pactat alguna mena d'indemnització, no? O potser ja ha avançat aquesta empresa vasca una paga i senyal? Caldria explicar les coses de manera més transparent, perquè hi ha molta foscor amb aquesta notícia.

Algú ha vist el contracte entre el CNB i aquesta empresa? Ni tan solament una fotografia protocolària del moment de la signatura entre els presidents d'ambdues entitats, tan donat que és l'amic Millans a donar-se sabó a sí mateix?

Jo no em crec res d'aquesta Junta Directiva farcida d'embaucadors i trileros. Temps al temps.

Per cert, sabeu qui és la noia de la fotografia recollida a  Adriana López Sanfeliu Photography

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)