www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 30 de juliol del 2009

El Natació Barcelona, campió d’Europa a Pau


La parella de pilotaris del Club Natació Barcelona (CNB) formada per Ivan Calbó i Emiliano Skufca han guanyat la final del Campionat d’Europa de pilota en la modalitat de pala curta disputada aquest cap de setmana a la localitat francesa de Pau, població que el pròxim 2010 serà escenari del Campionat del Món i que ha acollit la competició continental en les modalitats de pala com a assaig. Amb aquest èxit el club que presideix Sebastián Millans pot presumir d’haver aconseguit aquest any 2009 tots els títols possibles a l’àmbit de clubs en les modalitats d’eina.

Calbó i Skufca van arribar a la final després d’haver superat a la parella del francès Club Pilota de Tarbes integrada per Santolaria i Lasseguette. La dupla del CNB que es va imposar per un ajustat 40 a 37 va patir per superar els seus oponents a causa d’una lesió que afectava al joc d’Emiliano Skufca.

Superat aquest matx, els jugadors del CNB van disputar el títol contra la parella de l’Oberena de Pamplona formada per Xavier Zozaya i Miguel Angel Uros ‘Txiqui’ que havien deixat pel camí, 40 a 27, la parella francesa del Club San Martin integrada per Elizondo i Balastegui.


Un cop a la finals, les dues parelles que es coneixien sobradament el joc per haver-se enfrontat anteriorment en diferents competicions com la final de l’estatal de clubs, el Torneig Federacions o la Copa del Rei, van oferir un partit intens que després d’hora i quart de joc deixava el marcador igualat a 39. Arribat aquest punt, la sort va voler que una pilota llençada amb molta força per Ivan Calbo a dues parets decantés el marcador finalment del costat català.

En la modalitat de paleta cuir, també en joc a Pau, els triomfadors van estar els representants del Club Chaudrón, Fontano i Welmont, de les franceses Illes Reunió que es van proclamar campions per segon any consecutiu.

Clica per veure notícia original (27-07-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)