www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 27 de juliol del 2009

Sanz i Skufca (ambdós del CNB) brillen en la ‘Semana Grande´ de Gijón

Durant el passat cap de setmana es va disputar la 60a edició de la ´Semana Grande´ de Gijón, que va comptar amb els millors pilotaris del moment, en el torneig de pilota més antic de tota la geografia espanyola.

En paleta cuir, el català Carles Sanz feia parella amb el navarrès Goñi. En les semifinals vencien als també navarresos Plano i Salinas per 35 a 34, en un gran partit del davanter català. I en la final es va tornar a imposar la major qualitat i contundència de Sanz i Goñi, que van vèncer per 35 tants a 28 en un altre excel·lent partit del jugador català. D´aquesta forma, Carles Sanz aconsegueix per primera vegada en la seva carrera esportiva el triomf final en aquest prestigiós torneig.

En la modalitat de pala curta, Emiliano Skufca (Catalunya) feia parella amb Álvaro Medina (Castella i Lleó). Medina i Skufca van demostrar que avui dia són el millor davanter i el millor saguer de la ferramenta mundial. En semifinals i, en una demostració de poder, van dominar a Caballero i Erburu per 40 tants a 15; i ja en el final, enfront de la mítica parella local formada per Ortega i Galán, van fer una tremenda exhibició, que va acabar amb 40-30 en el marcador i que va portar Skufca a ser nomenat millor jugador del torneig de Gijón.

Els finalistes guarden un minut de silenci en memòria de Joaquín García Martínez,
ex-president de la Federació Asturiana de Pilota, mort recentment. Vist a lne.es)

Excel·lent final de temporada, doncs, dels catalans que, a falta de disputar el pròxim cap de setmana la final de la Copa d'Europa en pala curta, han demostrat ser dels millors jugadors mundials del moment.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (21-07-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)