www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 28 de juliol del 2009

Els germans Godoy (CNB) s’imposen al Triatló de la Vila

El germans Francesc i Anna Godoy, tots dos del C.N. Barcelona, han estat els guanyadors, en categoria masculina i femenina respectivament, del Triatló de la Vila disputat aquest diumenge a la zona del Port Olímpic a Barcelona. 

La prova, disputada a la distància esprint de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de cursa ciclista i una carrera a peu final de 5 quilòmetres, va reunir al litoral de la Ciutat Comtal més de 1.600 participants.

Francesc Godoy guanyava aquesta prova per segona vegada consecutiva amb un registre de 54 minuts 27 segons superant Albert Parreño del Reus Ploms, segon, i l’olímpic del C.T. Manresa Xavi Llobet, vencedor de la darrera edició del circuit Tri-Trials Series.


Pel que fa a les fèmines Anna Godoy creuava la línia de meta amb un registre de 1 hora 36 minuts 15 segons, 3 segons d’avantatge sobre la segona classificada Judith Corachan del C.N. Prat, i més de 2 minuts en relació a la tercera, Dolça Ollé del C.N Reus Ploms.

El Triatló de la Vila, forma part del circuit Zoot Triathlon Series, que viurà la següent cita a Tossa de Mar el pròxim 19 de setembre.

Clica per veure notícia original (27-07-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)