www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 8 de març del 2010

Expulsades de l'entrenament de natació per arribar tres (3) minuts tard !!


... Sabíes que la Susanna Sevillano, entrenadora del grup aleví i nedadora de l'equip absolut, el passat dimarts —2 de març— va dir als seus alumnes que després de l'exercici físic (d'uns 45' de durada) disposaven de set minuts per presentar-se ja canviats a l'exercici d'aigua (de ± 50' de durada?

... Sabíes que dos dies després, el passat dijous —4 de març—, sis noies van arribar tres minuts tard (¡3!) i les va expulsar dient-les que ja se'n podien anar a casa, algunes de les quals es van posar a plorar?

... Sabíes que és un acte d'irreponsabilitat desempallegar-se d'aquestes alumnes d'11 anys d'edat davant l'absència dels seus pares?

... Sabíes que al dia següent, el passat divendres —5 de març—, hi eren uns quants pares d'aquestes noies perquè aquesta entrenadora els hi donés les oportunes explicacions de la decisió que va prendre d'expulsar les seves filles? Però que casualment aquell divendres no es va presentar a la feina?

... Sabíes que al dia següent, però, —dissabte, 6 de març— sí que va competir en l'irrellevant Campionat Universitari fent un segon lloc en 50 metres papallona?

... Sabíes que ja plou sobre mullat al respecte del comportament d'aquesta entrenadora?  


... Sabíes quina va ser la reacció dels responsables de la secció de natació del CNB envers d'unes decisions de la mateixa entrenadora de les quals ja en parlarem un altre dia?

I per acabar, s'hi presentarà la Susanna Sevillano aquesta tarda de dilluns —8 de març— per donar explicacions als pares de les noies expulsades?

5 comentaris:

Espurna ha dit...

Está clar que si aquesta noia ha estat reincident en l'acció significa a que el sistema de mesures i pla d'acció que va adoptar el Club per aleshores NO ha funcionat.

Què farà al respecte el Club aquest cop? Com actuarà?

Eduard ha dit...

Aquesta situació és sinònim a que els professors de l'escola agafin els vostres fills i els abandonin tot deixant-los sols a la porta de l'escola fins que sigui l'hora de recollida i anar cap a casa.

Eli ha dit...

Jo sóc el pare/mare d'alguna d'aquestes nenes i davant d'una situació així, faig la pertinent denúncia al Club, una carta per comunicar-ho a TOTS els mitjans de comunicació i una queixa a la Federació Catalana de Natació per tal d'evitar que un acte tant irresponsable com el que ha fet aquesta srta. torni a repetir-se. Quins mesures ha près el Club??? Hauria d'haver succeït alguna desgràcia per actuar??? Increïble...

Enric Meca ha dit...

Eli,
Et suggereixo que enviïs còpia d'aquesta carta al subdirector d'El Triangle, Mario Ruiz (mruiz@eltriangle.eu).
Hi sortirà aviat un tercer article dedicat al CN Barcelona, i molt probablement publicarà la teva queixa en el citat article.
Gràcies per la teva participació. Entre tots/tes farem un club millor.

Anonymous ha dit...

Com ha mare d´una nedadora, que durant anys ha participat en un munt d´entrenaments, mai, he viscut, un situació d´aquest tipus...
Crec que el primer de tot, es presentar la corresponent queixa / denuncia al Club, i fer-ho extensiu a la major part de medis de comunicació.
Que em d´esperar, un desgracia????

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)