www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 11 de març del 2010

La Copa Catalana de Salts en sec, en el CN Barcelona

Mitjançant el següent enllaç relacionat podeu accedir a la llista oficial de participants a la Copa Catalana de Salts en sec que es celebrarà demà divendres a la tarda (18:30) al gimnàs del CN Barcelona.

També podeu accedir a l'ordre de sortides dels saltadors i saltadores i al sumari de participants de la competició.

Copa Catalana de Salts (competició en sec)


Clica per veure la font original (22-01-2010)




Qui és el/la responsable de penjar notícies al web oficial del CNB? Per què no s'informa en aquest web oficial del CNB d'aquesta Copa Catalana de Salts en sec que tindrà lloc demà divendres a les instal·lacions del Club? Ni tan solament una nota, un avís, o fins i tot un pòster en l'ampulós vestíbul del Club?

Destacats de la setmana del 08 al 14 de març
(Clica per engrandir)

No és mereixedora aquesta Copa Catalana de salts en sec de ser inclosa en el web del Club com a "Destacats de la setmana"? Tenint a més en compte l'alt nivell dels saltadors del Club?

És aquesta la manera de promocionar aquest esport entre els socis del Club? O és que interessa que només hi siguin presents els familiars del saltadors?

Sra. Susanna Closa, delegada de la secció de salts del CNB, res a dir?

Sr. Sebastià Millans, president del CNB, ja plou sobre mullat. Perquè són uns quants els esdeveniments esportius que s'han dut a terme en els darrers mesos en les instal·lacions del Club que vosté mal-presideix, i dels quals els socis no han tingut cap coneixement. A més d'haver silenciat aquest Campionat en el web del Club, ni tan solament han estat vostés capaços de penjar un full a recepció informant d'aquesta Copa Catalana.

La seva política informativa en general, i de caire esportiu en particular, és d'una absoluta indigència. Però sort que el vicepresident Sr. Joan Vallvé diu que ara les coses les fan bé.

A veure si la inspecció Hisenda pensa el mateix. La de Treball ja tots sabem com va anar, oi?

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Aquestes coses a molts socis no ens venen de nou. Ja coneixem els inútils que tenim de directius, tant els "alts càrrecs" com els "delegats de les seccions esportives". Segueixo pensant que tots els membres de la directiva xupen alguna cosa (cuotes gratis, parking reservat, dietes, despesses....) perque és que no m'explico què cony fan a la junta havent demostrat a tots que s'estan carregan el Club.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)