www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 3 d’abril del 2010

El president Millans, el secretari Albado, i el gerent Blanquer




Millans, Albado i Blanquer, en la presentació de l'anuari del waterpolo català

Clica per engrandir

L'individu anomenat Manel Albado i Giner (20/10/1946) és el secretari de la junta directiva del CN Barcelona des de fa nou anys, i és membre de les diverses Juntes Directives del CN Barcelona, en diferents càrrecs, ¡des del 1982!

A més a més ha estat vicepresident primer de la Federació Catalana de Karate del 1986 al 2008, ¡22 anys!. I ja en fa cinc anys que és directiu de la Federació Catalana de Natació.

Ara només li resta assolir el seu gran somni, que és ser president del CN Barcelona quan plegui l'octogenari de Millans. El mateix Manolito Albado s'ha situat en una hipotètica travessa per la cursa a la presidència del club.

Aquest paio és el que —a l'igual que han fet els Millans, Moncunill, Vallvé i Meseguer— ha presentat una demanda penal contra l'administrador d'aquest blog (Enric Meca) per calúmnies i injúries, sol·licitant que aquest sigui condemnat a abonar-li 8.000 euros —els altres també demanen el mateix— per restituir, segons diu, el seu honor. 

Quan resulta que personalmet jo els hi tinc a tots un cert apreci personal. Lògicament a uns més que a d'altres degut a que he tingut més tracte personal. El que sí que vaig a mort és contra l'ús que fan del seu càrrec, de la seva prepotència, de les seves reiterades mentides i falsedats, de la seva indigent gestió econòmica i esportiva, que ha dut a l'entitat a una crítica situació financera —les derrames parlen per sí soles— i a una paupérrima situació esportiva, havent desaparegut seccions històriques com l'atletisme i el rugby, i d'altres vegetant, com la petanca. O activitats arrelades en l'imaginari cenebista com els escacs, que enguany per primer cop no ha participat en el Campionat de Catalunya per equips, després d'haver estat present —fent un magnífic paper— els darrers vint anys.

Però tornant a les demandes penals, el més curiós és que aquestes les fan en el seu propi nom. Els diners que demanen aniríen en principi directament a les seves butxaques, però l'advocat que els representa és l'advocat del CN Barcelona, Sr. Josep Maria Padullés.

Amic Manolito Albado i companys de mentides, pagueu de les vostres butxaques el procés judicial contra la meva persona, o feu servir recursos econòmics del CN Barceloa per al vostre benefici personal? Ja respondrà aquesta pregunta l'inefable Moncunill —si s'hi presenta— el dia d l'Assemblea.

I per a que consti, amic Albado, segueixo afirmant —com ho van comprovar molts socis que van asistir a la darrera assemblea general de socis— que ets un pocavergonya i un mentider. I ho puc demostrar perfectament —testimonis no me'n falten— perquè vas respondre la meva pregunta a micrófon obert i dirigint-te a tots els socis assistents, dient que mai havíeu pagat en negre o en 'b', i la inspecció de Treball us ha deixat amb el cul mirant a Pamplona. I espera't a la inspecció d'Hisenda!

Ara pots imprimir aquest article i fer-li arribar a l'advocat del CN Barcelona que us defensa a títol personal. I dic imprimir l'article, perquè protocolitzar-lo notarialment com heu fet amb quasi tot el bloc (¡dos anys d'articles!) us deu d'haver surtit caríssim. Però és clar que com segurament vosaltres no heu pagat aquesta despesa, sinó els socis amb les seves quotes, ...

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Com és aixó? Que per restituir el seu honor han interposat una demanda penal? De quin honor parlen aquesta gentussa quan han portat al Club a la ruïna i a més a més a estar dintre de la il.legalitat per totes les estafes i patranyes que han comés? Sembla mentida la barra que tenen aquest impresentables individus que amb els diners dels socis i socies estàn pagant advocats, procuradors, notaris… pel seu benefici personal. POCAVERGONYES!!!! MARXEU TOTA LA JUNTA D’UNA VEGADA VEN LLUNY DEL C.N.B.!!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)