www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 2 d’abril del 2010

Un periodista crea el primer anuari del waterpolo català

El periodista de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL), editor d’esports de cap de setmana i presentador del programa de la casa ‘XS Esports’, Dani Pajuelo, ha editat el primer anuari del waterpolo català. L’obra ha estat presentada aquest dimecres al Museu Melcior i Colet de Barcelona. El comunicador ho ha fet al costat del director de Política Esportiva de la Secretaria general de l’Esport, Manuel Ibern, i del president de la Federació Catalana Enric Bertran, entre d’altres personalitats i jugadors relacionats amb aquest esport.

A la imatge, el president de l'UFEC, David Moner; el representant de la Secretaria General de l'Esport, Manuel Ibern; el periodista Dani Pajuelo, i el president de la FCN, Enric Bertran.

Ibern ha agraït la publicació de l’obra, “són importants pel futur del waterpolo, però també pel prestigi de l’esport català”. I ha afegit, “és important que hi hagi persones que reflecteixin la història de l’esport per no perdre’n la identitat”. Per al membre del govern, les pàgines representen ”un homenatge als que t’han precedit”, en referència a l’etapa com a jugador de waterpolo de l’autor.

El creador del volum ha explicat que és un llibre dedicat a tot el món del waterpolo català, un esport del qual ha estat jugador, entrenador i àrbitre, i ha desitjat que “arribi al màxim nombre de persones” per tal d’enfortir i divulgar aquest esport al país.

L’Anuari del Waterpolo Català aporta la màxima informació dels clubs i equips de waterpolo de Catalunya, incloent-hi tots els equips absoluts i juvenils (en categoria masculina i femenina) que juguen en competicions catalanes i estatals d'aquest esport, i uns 1.300 jugadors. També incorpora dades sobre els àrbitres catalans, entre d’altres.

Us deixem un extracte de les paraules que Dani Pajuelo ha escrit com a introducció del llibre i us comuniquem que a partir de dijous 1 d’abril podreu visitar la web: www.danipajuelo.com amb continguts sobre l’anuari i la forma d’aconseguir-lo.

*Per Dani Pajuelo i Pallarès:

“Aquest llibre és una manera d’agraïr al waterpolo tot el què m’ha donat.”

“Jo no estava predestinat a practicar el waterpolo. De fet, cap esport. Mai no he estat una persona gaire hàbil. Havia provat amb el judo, la natació amb aletes i feia el ridícul al pati jugant a futbol.

Però amb 9 anys, el Juan Carlos Sanchón li va dir al meu tiet, en Sergi Pallarès, campió del món júnior amb els Rollán, Toto i companyia, que per què no ens apuntàvem a l’escola de waterpolo del C.N.Montjuïc el meu germà Xavi i jo.... Gràcies a l’energia incansable del meu avi, a qui li dedico aquest llibre, els dos Pajuelo van anar millorant de mica en mica en aquest esport. En Ramon ens portava cada dia a la piscina. No fallava mai. I la meva àvia i els meus pares als partits tampoc. ...

... I tocava la retirada. Va ser trista perquè va venir després d’uns anys meravellosos ...Des de llavors, he intentat ajudar amb el què he pogut a l’esport que m’ha fet ser la persona que sóc ara. Gràcies a l’empenta del Sergi Mas, una grandíssima persona, puc publicar aquest Anuari del Waterpolo Català 2009-2010. ...

... Només em queda dir-vos que espero que us agradi el resultat i que disculpeu les més que probables errades que hi pot haver. Espero que, si el fem, el proper Anuari sigui encara millor ”

*Dani Pajuelo i Pallarès és periodista i ex-jugador de waterpolo

Clica per veure notícia original (01-03-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)