www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 18 de juny del 2010

Francesc Liñan, «L'hora del pati» de les assemblees del CN Barcelona

Ferran Estrada
(Clica per engrandir)
A les eleccions a la presidència del Fútbol Club Barcelona també s'hi van presentar dos habituals i esperpèntics personatges. Un és el Ferran Estrada, que amb barretina i trompeta inclosa va presentar 18 signatures. I l'altre és el Francesc Liñan Serra (soci 28733 del FC Barcelona), que va presentar només una signatura (la de la seva dona).

Aquest Liñan, que en el breu video adjunt petoneja la bandera catalana, és també soci del Club Natació Barcelona. Acostuma a intervenir en les assemblees de socis del CN Barcelona, i les seves intervencions són sempre motiu de mofa i rialles per part de molts dels socis assistents que ja el coneixen. D'altres queden astorats sentint les bajanades que pot arribar a dir aquest individu en els tres minuts de glòria que li permeten parlar els ineptes membres de l'actual junta presidida pel depre-sident Sebastià Millans.


Per exemple, en la darrera i encara recent assemblea de socis, tot i la indecent pujada de quotes i preu del pàrquing (fins a un 40%), la primera inspecció de Treball (ara en vindrà una segona inspecció) que va destapar greus irregularitats en les nòmines de moltíssims monitors/res, les denúncies de pressumpte frau en l'IVA i de pressumptes desviaments de diners de la Fundació del CNB —que ara volen dissoldre a còrre cuita— de la qual es desconeix què ha passat amb les seves obres d'art, doncs va aquest aficionat als escacs (presideix el Club Escacs Salou) i diu que guanyaria les eleccions a la presidència del FC Barcelona amb l'actual junta del CN Barcelona. No sabem si és per riure o per plorar.

Amic Francesc Liñan, faries fortuna en un d'aquests programes escombraria de Telecinco o d'Antena 3, debatent al costat del Coto Matamoros, de la Belén Esteban, i d'altres friquis per l'estil.

A veure quina prepares per l'assemblea de l'any vinent. T'hi esperem.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi me causa mofa tu blog.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)