www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 16 de juny del 2010

Què fa Sebastià Millans en un jurat per al que no està moralment legitimat?

Mercè Rosich, guardonada amb el I Premi a la Dona Dirigent Esportiva

La presidenta del Club Atlètic Manresa ha estat premiada per la UFEC amb la intenció que més dones entrin a dirigir entitats esportives

Clica per engrandir

La dirigent ha estat escollida entre un total de 21 nominades per un jurat format pel president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, la secretària general de l´Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, la directora de l´Institut Català de les Dones, Anna Solà, el cap d´esports de TV3, Josep Maria Farràs, la cap de relacions Externes i Organització del Futbol Femení del RCD Espanyol, Patrícia Comas, i el president del CN Barcelona, Sebastià Millans i Rosich.

Aquest jurat s´ha reunit avui a la seu de la UFEC i ha decidit premiar Rosich per la seva trajectòria professional, el lideratge, i la varietat d´organitzacions en què ha tingut un paper destacat.

( ... )

Clica per llegir la notícia sencera (11-06-2010)




Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Sebastià Millans, de nou en el premi a la Dona Dirigent Esportiva

Què fa el depre-sident Sebastià Millans atorgant un premi que té per finalitat que més dones entrin a dirigir entitats esportives o a formar part de les seves juntes directives? Un individu que com a president del CN Barcelona, en una junta de 16 membres només hi ha una dona, Susanna Closa, i a més amb l'important i cabdal càrrec de delegada de la secció de salts de trampolí?

Per cert, tindrà algun parentiu l'amic Sebastià Millans Rosich amb la Sra. Mercè Rosich Vilaró, que a més a més és regidora de CiU a l'Ajuntament de Manresa?

A la foto podem veure a l'Anna Pruna, a qui se li ha requerit confirmació dels 600.000 euros de subvenció concedits al CN Barcelona, segons va declarar el president Millans en la darrera assemblea de socis. Esbrinarem si de nou ens ha mentit aquest individu. Perquè aquesta subvenció contravé l'anomenada Llei Pruna, que deixa fóra de subvencions les entitats esportives que no compleixen la paritat de gènere en les seves directives, com succeeix en el cas del CN Barcelona. Cal recordar que es tracta d'un club denunciat per pressumptes fraus comptables i financers?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)