www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 16 de juny del 2010

Fundacions i obres d'art, un binomi sota sospita. Oi, Sebastià Millans?

La Generalitat fa sis mesos que investiga
la Fundació de Caixa Girona

L'entitat hauria facturat 500.000 € a una empresa propietat del gendre i la filla de l'expresident Arcadi Calzada

Arcadi Calzada
(Clica per engrandir)
La Generalitat de Catalunya ja fa sis mesos que investiga a la Fundació de Caixa Girona degut a unes hipotètiques conductes irregulars de l'entitat que haurien despertat les sospites de l'administració catalana.

La investigació comprèn totes les activitats de la fundació que van tenir lloc fins el 2009, moment en que coincideix amb que Arcadi Calzada va deixar la presidència de Caixa Girona.

La Generalitat està estudiant, principalment, la compra-venda d'obres d'art que han passat a formar part del fons privat de la fundació i que Calzada controlava durant els darrers anys de mandat. Segons alguns diaris, l'entitat hauria facturat mig milió d'euros a una empresa propietat del gendre d'Arcadi Calzada.

( ... )

Nota: Arcadi Calzada, Macià Alavedra, Lluís Prenafeta, Sebastià Millans Rosich         (president CN Barcelona i la seva Fundació), Joan Vallvé Ribera         (vicepresident CN Barcelona), tots ex-polítics de Convergència i Unió.

Clica per llegir la notícia sencera (07-06-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)