www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 10 de gener del 2011

Anna Pujol (saltadora del CN Barcelona), campiona de la PEPSI DIVING CUP

Anna Pujol (Clica per a engrandir)
Del 7 al 9 de gener Las Palmas de Gran Canaria han estat la seu de la 23a edició de la PEPSI DIVING CUP de salts. Una competició internacionals a on han participat 50 saltadors de 6 països europeus: Noruega, Finlàndia, Hongria. Suècia, Itàlia
i Espanya. El nivell de la competició ha estat elevadíssim
i Anna Pujol del CN Barcelona ha demostrat un cop més la seva vàlua penjant-se la medalla d'or en la competició absoluta de trampolí d'1 metre.

   Els qui també han tingut una    brillant actuació han estat els    catalans, també del CN    Barcelona, Anna Prat i    Ferran Esteban que han    competit en la categoria A (16,    17 i 18 anys). Prat ha quedat    subcampiona en trampolí de 3    metres i Ferran Esteban ha    fet el doblet de plata en    trampolí d'1 metre i de 3 metres. Clàudia Gilabert i Marc Olesti van tenir actuacions més discretes, però tot i axí van saltar en les finals de trampolí 1 metre i 3 metres. Per la seva banda. tant Adrià Garcia com Víctor Vaquero no van poder brillar en aquesta primera competició de l'any a causa d'un procés gripal.

Clica per veure la font original (10-01-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)