www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 9 de gener del 2011

El CN Barcelona admet la superioritat croata

La visita del Mladost de Zagreb va ser un repte massa gran per al CN Barcelona, que ahir va cedir amb la mateixa claredat (5-11) que fa quinze dies a la piscina del rival (4-10). Els de Toni Esteller, que van jugar a la piscina del Barceloneta per tal d'aprofitar la infraestructura televisiva –la propera jornada serà al revés i tots dos equips jugaran a la nova escullera–, no van tenir opcions contra un Mladost superior en tots els aspectes del joc. De fet, l'1-4 amb què es va segellar el primer quart va ser premonitori del guió que tindria el matx. L'entrega dels jugadors cenebistes no va ser suficient per evitar que la diferència en el descans ja fos de quatre gols (3-7).


Toni Esteller
(Tècnic del CN Barcelona):
«El meu equip s'ha entregat,
però ha estat un resultat
previsible. Ells han estat
superiors des del primer
moment»

«El partit clau serà contra el Partizan a casa»



La mateixa tònica va seguir en el tercer i l'últim quart, en què el Mladost va acabar de certificar el còmode triomf amb sis gols de renda. Un resultat que Esteller va qualificar de «previsible» tenint en compte el potencial dels croats, líders invictes del grup C. Ara jo no queda marge d'error de cara al proper partit contra el Partizan de Belgrad, «clau de cara a la classificació per a quarts», com explica el tècnic cenebista.

CN BARCELONA (5): Aguilar, Díaz, Reixach, Bustos, Maitland, Sziranyi, Esteller, Rodríguez, Pérez (2), Estrany, Bruder (2) i Mallarach (1).

MLADOST ZAGREB (11): Pavic, Vukicevic, Peric (2), Letica (1), Petkovic (1), Ziukovic, Udovicic (3), Vrlecic (1), Karac, Muslim (1), Hinic (1), Buljubasic (1) i Loncar.

Parcials: 1-4, 2-3, 1-2 i 1-2.
Àrbitres: Kun (Hongria) i Klopper (Holanda).

Clica per a llegir la notícia original completa (09-01-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)