www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 11 de gener del 2011

El CN Barcelona guanya el I Torneig de Reis Turbo 2011

La primera edició del I Torneig de Reis Turbo 2011 ha estat un gran èxit. La Federació Catalana de Natació, el seu esponsor oficial TURBO i el CN Molins de Rei com a seu de la competició han coincidit a l'hora de definir aquesta primera edició com "una gran èxit tant organitzatiu com participatiu" i des d'ara mateix ja es treballa per a poder celebrar la segona edició l'any que ve. 

CN Barcelona (Clica per a engrandir)

El I Torneig de Reis Turbo 2011 el va guanyar el CN Barcelona per 8 a 7 contra el CN Martorell en una final molt ajustada. El tercer classificat va ser el CN Sant Andreu. Els tres primers equips van ser premiats amb un complert kit TURBO per a cada jugador. El trofeu a millor porter de la competició va ser per a Gabriel Carrasco del CN Sant Andreu i el trofeu a Millor Jugador va ser per Marc Lucena del CN Martorell.

Clica per veure la font original (10-01-2011) 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)