www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 14 de gener del 2011

El LipDub per la independència supera el milió de reproduccions i pot esdevenir el millor del món

El vídeo ha tingut un gran ressò a la xarxa després que es convertís en rècord mundial de participació, amb 5.771 persones

El lipdub per la independència que es va enregistrar a Vic a finals d'octubre ja ha estat reproduït més d'un milió de vegades a Youtube. La xifra s'ha superat aquest dimarts, quan fa tot just dos mesos i mig que el vídeo es va penjar a la xarxa. De fet, el clip ha tingut una gran repercussió des del primer moment: en només deu dies ja havia superat el mig milió de visites, fet que va generar que la premsa estrangera se'n fes ressò.


El vídeo va convertir-se en un rècord mundial reconegut oficialment per la World Records Academy gràcies a la participació de 5.771 persones, que el 24 d'octubre van reunir-se a Vic per ballar una coreografia basada en el tema La flama, d'Obrint Pas. Tal com marquen els cànons del lipdub, en una sola seqüència, desenes de persones apareixen fent veure que canten la lletra de la cançó, mentre la càmera els va seguint per diverses places i carrers de la capital d'Osona, fins arribar a l'explosió festiva i reivindicativa final a la plaça Major.

Clica per veure la font original (10-01-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)