www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 28 de setembre del 2008

Rumors de ...

... DERRAMA !!

No som gaire amants dels rumors, sinó dels fets confirmats i contrastats. Però aquest cop fem una excepció ja que qui escriu aquestes línees dóna total versemblança al que li ha avançat un soci veterà del Club, reconegut empresari immobiliari, gran escaquista i millor persona.


Un  component de la Junta Directiva del Club (no un delegat de secció), ahir dissabte en la Sala d'Estar del Club, li va confessar a aquest veterà soci
que l'actual situació econòmica del Club els obligarà -a la Junta Directiva- a demanar una nova derrama l'any vinent, que evidentment haurà de ser aprovada pels socis en la propera assemblea.

El President Millans reconeixerà perfectament al soci al que em refereixo, i si vol saber
quin és el membre destacat de la Junta Directiva que ha fet aquesta confessió només ha d'esbrinar quin directiu hi era a la Sala d'Estar ahir dissabte cap a les 19 hores. Directiu del qual ja en vam parlar un sol cop en aquest bloc. A "Etiquetes de comentaris", a "Núvol d'etiquetes" o a "l'Índex temátic" podeu recuperar aquell post.

Ja veieu que portem camí de derrama per any. Aquest cop què seran, 120, 200, 300 euros ...? Uns veritables cracks els nostres directius, des del President Millans, passant pel Vicepresident que viu a Alacant (escriviu "Alacant" a "Cercar en aquest bloc"), i fins a arribar al Tresorer de la Junta.

I la Secció de Petanca, segons el soci Juan Carrasco, polint-se el pressupost de 5.088 euros de manera escandalosa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)