www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 3 d’octubre del 2008

Víctor Montserrat, campió al CN Barcelona

Va aconseguir la victòria en una altra prova del circuit de raquetbol
Dimarts, 30 de setembre de 2008 

Com ja ens té acostumats, en Víctor va guanyar una altra prova del circuit català sense perdre cap joc en tot el torneig.

La semifinal la va jugar contra el jugador veneçolà, Ricardo Soto i la final amb el jugador bolivià, Humberto Morales. En tot moment Víctor va imposar el seu joc agressiu i ràpid i no va donar opció a sorpreses. Pel que fa al Humberto es va desfer de l'Albert Matalobos per 2 a 0, però amb més problemes dels previstos.


Cal destacar a més a més de la participació de l'Albert Matalobos, el retorn a les pistes de l'Oscar Vega, un altre ex-jugador d'esquaix que vol provar sort amb el raquetbol. Tampoc ens podem oblidar de les nostres millors jugadores, Bet i Raquel Consegal, que milloren dia a dia el seu nivell per representar Catalunya arreu del món i de jugadors júniors d'esquaix que també s'estan aficionant al raquetbol, com ara Víctor Sanz, Arnau Vidal, Enric Creus, Marc Bruguera, Oriol Bruguera, Arnau Farré i Núria Bernat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)