www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 20 de gener del 2009

El CN Barcelona signa una discreta jornada

 
No ha estat fructífera la segona jornada de la lliga nacional de clubs per al CNB, ja que només va poder sumar un dels dos punts en joc. En la lliga de divisió d'honor, el Club Natació Barcelona rebia a les instal·lacions de la Vall d'Hebron a l'equip del Club Miralbueno el Olivar de Saragossa. Els catalans afrontaven el matx amb la sensible baixa de Carles Sanz, qui afligit d'una molesta conjuntivitis no estava en condicions de disputar la trobada. A causa d'aquesta baixa els de l'Escullera van variar radicalment les seves alineacions, i així en paleta amb pilota de cuir Emiliano Skufca, en funcions de davanter feia parella amb Marc Capdevila, i s'enfrontaven a la dupla aragonesa formada per Félix Centro i Daniel Gargallo. En un partit travat, els catalans a pesar d'anar-se en un principi de deu punts en el marcador no van poder mai demostrar la seva teòrica superioritat. Un Skufca desubicat, en una posició no habitual per a ell, no va ser el d'altres partits, i Capdevila, tot i demostrar un increment en el seu joc, colpejava la pilota amb massa efecte i sense fer el suficient mal al rival. Així, els aragonesos es van acostar perillosament en el marcador fins a un 30 a 29, però llavors la major qualitat d´Skufca va decidir el partit, que va finalitzar amb el resultat de 35 punts a 32 a favor dels cenebistes. 

En el partit de pala curta, la parella local formada per Iván Calbó i Álex García es va enfrontar a David Caballero i Carlos Velasco. Amb una tremenda igualtat en el principi del partit es va arribar a 27 iguals. Llavors va sorgir el gran joc de Caballero i els excel·lents 10 últims punts de Velasco, que es va créixer en el tram final, van deixar la dupla catalana aturada en el punt 27, mentre els del Olivar arribaven còmodament al cartró 40. Així doncs, l´empat final deixa un regust amarg, que haurà de ser esmenat aquest cap de setmana en la visita a Pamplona.
 
Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (20-01-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)