www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 23 de gener del 2009

Sebastià Millans rep un massatge a BTV

El president del Club Natació Barcelona, Sebastià Millans, va visitar en qualitat d'entrevistat el plató del programa de Barcelona Televisió "Hola Barcelona", el 6 de febrer del 2007. Els periodistes Olga València i Raúl Muñoz, els conductors habituals d'aquest espai, van preguntar al president de l'entitat pionera de la natació espanyola sobre diferents aspectes del seu club, tant des del vessant social com des de l'esportiu. De forma més específica, també van parlar sobre aquell any 2007, en el qual el Club Natació Barcelona va celebrar el seu Centenari, i sobre les diferents propostes que l'entitat va dur a terme per a celebrar aquella efemèride.




Amic Millans, ... parles en l'entrevista de 10 seccions esportives en el CNB? ... Rugby? ... Atletisme? ...

Heu vist, benvolguts socis i sòcies l'apartat del web del Club (un altre dia analitzarem aquest web) on es parla de la secció d'atletisme? Per cert, que en les quatre línees que algú va escriure en aquest apartat, fa mesos i mesos que hi posa "Nemesi Pontasi" en lloc de Nemesi Ponsati. Algun dia tindran a bé rectificar-ho?

Benvolgut president, ja tocarem en el seu moment el tema de la secció d'atletisme del CNB. I la del rugby també. Imagino que al ser seccions disposaran d'un delegat i d'un pressupost, oi? Ja ens diràs a la propera assemblea quins són els delegats i quina és la quantitat destinada a aquestes seccions, i que haurem d'aprovar, o potser no, juntament amb el pressupost general del Club.

Mira Sebastià, és patètic el rumb esportiu que ha pres el CNB des que tu estàs "al mandu", com dius a l'entrevista. Quant a les sales d'activitats dirigides, et diré que mentre, per les tardes, les nostres estan buides o mig buides, les del club veí estan plenes de gent que assisteix a les classes que allí s'imparteixen. I només ens separen cent metres. T'equivoques quan titlles el CNB de club de barri. El veritable club de barri, el que la gent de la Barceloneta sent com a propi és el CNAB. Però és clar, allí fan una gestió professional. No com la teva, que és de pa sucat amb oli. El nostre CNB -gràcies Sebastià- està en ple declivi i llangueixint lentament

Dius a l'entrevista que una junta directiva no pot estar mai aturada. La teva no és que estigui aturada, és que està ben ancorada en la immobilitat més absoluta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)